Wie ben ik?

Ik ben Diane, geboren in Leuven op 19 december 1963 en moeder van 2 geweldige kinderen.
Als onzeker kind groeide ik op in een tijd waarin geraffineerde suikers stilaan hun intrede deden in het dagelijkse leven.
Constante drang naar suikers en het veelvuldig eten van zoetigheid begon echter de laatste jaren zijn sporen na te laten. Daarnaast had ook een glutenintolerantie negatief effect op mijn welzijn.
De link tussen kleine, maar vervelende, ongemakken en voeding was voor mij snel duidelijk.
Door het heft in eigen handen te nemen en doelbewust mijn voedingspatroon te veranderen, verdwenen geleidelijk alle problemen. Beter zelfs, er kwam evenwicht tussen lichaam en geest.

Mijn interesse voor gezonde voeding was hierdoor gewekt.

Toen ik hoorde over de opleiding Voedings-, Gezondheids- en Leefwijzeconsulente was de keuze dan ook snel gemaakt. Naast een goede gezondheid vind ik dat ieder mens de kans zou moeten krijgen om een mooi leven te leiden volgens zijn of haar unieke persoonlijkheid.  In realiteit belemmeren (faal)angst, gebrek aan zelfvertrouwen, onzekerheid, en tal van andere negatieve factoren ons hier vaak bij.

De fijne tools die mij aangereikt werden in de opleiding chakra therapie, gebruik ik graag tijdens consultaties en in mijn dagelijks leven.

Mijn gedrevenheid en passie voor het vak, dragen ertoe bij dat ik mijn kennis heel graag met anderen deel.